Početna » Šta znači sanjati da vas dečko vara? 💘

Šta znači sanjati da vas dečko vara? 💘

Šta znači sanjati da vas dečko vara?

Sanjati da vas dečko vara je znak prevare. Podsvesno, vaš um vas upozorava da budete svesni opasnosti po vašu vezu i da mu ne verujete u potpunosti. Varanje može doći u obliku razgovora sa drugim ženama ili jednostavnog flertovanja.

Advertisements

Sanjati da ste uhvatili svog dečka kako vas vara

Ovaj san znači da ste zabrinuti za iskrenost i integritet svog dečka. Možda je veza na kamenom tlu, ili ste možda zabrinuti da biste ga uhvatili u laži. Taj san takođe može ukazivati na to da vas nešto u ponašanju vašeg dečka čini sumnjičavom.

Sanjati da vas dečko vara a zatim ostavlja

Ovaj san nije dobar znak. Taj san ukazuje na to da vaš partner gubi interesovanje za vas… ili čak da vas vara. Ovaj san može biti prilično uznemirujući, pa pazite na promene u njegovom ponašanju.

Advertisements

Sanjati da dečko priznaje da vas vara

Taj san je znak da je veza u opasnosti i da ćete možda vrlo brzo raskinuti. Ovaj san takođe ukazuje  na to da počinjete da postajete svesni različitih vrsta problema u vašoj vezi i koliko vam bola nanosi vaš dečko sve vreme.

Advertisements

Sanjati da vas dečko vara sa drugim muškarcem

Ovaj san je znak da je vaša veza u krizi. Ako ste se nedavno otvorili jedno drugom i podelili neke intimne detalje, taj san može biti znak da vaš partner nije tako veran ili posvećen vezi kao vi.

Sanjati da vas dečko vara sa vašim roditeljem

Ovaj san ukazuje na neke duboke emocionalne zabrinutosti. Taj san je znak izdaje poverenja od strane vas ili nekoga ko vam je blizak.

Sanjati da vas dečko vara sa svojom bivšom

Ovaj san je znak da se vaša dugotrajna veza možda bliži kraju. Taj san se može tumačiti na više načina.

Na primer, ako sanjate da vas dečko vara sa nekim drugim znači da možda imate nerealna očekivanja u vezi sa vašim ličnim životom i romantičnim vezama uopšte.

Sanjati da vas dečko vara sa vašom najboljom prijateljicom

Ovaj san nije dobar znak. Taj san ukazuje na nesigurnost u vezi i sumnju koliko dugo veza može trajati.

Advertisements

Sanjati da ostavite dečka nakon što vas je prevario

Ovaj san ukazuje na to da zaslužujete bolje. Ako je ovo san koji se ponavlja, to bi mogao biti znak da niste srećni u svojoj vezi i da morate da razmotrite druge opcije. Činjenica da je taj san bio praćen anksioznošću može značiti da se plašite posledica ako ga ipak napustite.

Sanjati da uhvatite svog dečka u krevetu sa nekim

Ovaj san je znak da se ne osećate dobro. Osećate da mu niste dovoljna žena ili da vas možda vara ili želi da vas ostavi zbog druge žene. Morate pažljivije da pogledate koliko truda ulažete u svoju vezu i koliko pažnje vam on posvećuje.

Sanjati da vas dečko vara dok ste na poslovnom putu

Ovaj san ukazuje na vaš strah i da se plašite da će se nešto promeniti u vašoj vezi. Taj san se odnosi na vaš ljubavni život i kako utiče na vašu ličnost i percepciju sveta oko vas.

Sanjati da vas dečko vara sa vašim neprijateljem

Ovaj san ukazuje na to da se morate suočiti sa njim. On nije u stanju da prevaziđe svoje probleme i emocije. Taj sanukazuje na to da ćete morati da prekinete vezu ako se uskoro ne promeni.

Sanjati da se vaš dečko oseća krivim zbog prevare

Ovaj san je znak da mu morate oprostiti. U suprotnom, loša energija će nastaviti da kruži oko vas dvoje, što će vam otežati napredak u životu.

Advertisements

Sanjati da vas dečko vara sa poznatom osobom

Ovaj san ukazuje na alarmantnu situaciju. Taj san može ukazivati na probleme u vezi ili situaciju koja bi na kraju mogla dovesti do neverstva. Možda ste zabrinuti zbog njegovih opštih osećanja prema vama i da li on misli da mu odgovarate.

Sanjati da vas dečko vara sa starijom osobom

Ovaj san je znak da trebate sagledati vašu vezu. Taj san je znak da se morate znati kontrolisati ako nešto želite.

Sanjati da vas dečko vara sa članom vaše porodice

Ovaj san ukazuje na koji način se ophodite jedno prema drugom. Taj san može biti metafora za traumu i zlostavljanje iz stvarnog života. Možda imate osećaj straha od nečega u svom životu, ali zapravo ne razumete šta je to.

Sanjati da tražite od svog dečka da vam objasni svoju prevaru

Taj san je uobičajen koji mnogi ljudi imaju. Ovaj san znači da morate da preuzmete kontrolu nad svojim životom i prestanete da dozvoljavate drugim ljudima ili događajima da diktiraju vaše izbore.

Zapitajte se šta vas je navelo da prihvatite ovo ponašanje ranije, a zatim preduzmite korake da eliminišete ova ponašanja iz svog života

Advertisements

Sanjati da vas dečko vara sa mlađom osobom

Ovaj san je znak da je on zainteresovan za nekog drugog. Mlađa osoba može biti privlačnija od vas. Taj san ukazuje na to da vi gubite nesigurnost u vezi sa svojim izgledom i pokušavate da se nosite sa njima.

Ovaj san ukazuje na ljubomoru zbog toga što ga drugi žele. Jedno od mogućih tumačenja je da ovaj san upozorava da se njegovo interesovanje može pomeriti sa vas na nekoga ko je fizički mlađi i/ili privlačniji.

Sanjati da vas dečko vara sa vašim bratom ili sestrom

Ovaj san može biti znak da imate nekih emocionalnih problema sa svojom porodicom. Otpuštanje povrede, besa i ogorčenosti može vam pomoći da izlečite svoje odnose.

Taj san ukazuje na to da pazite na nevernost ili neprijatelje koji pokušavaju da izazovu nevolje u vašem životu.

Sanjati da vas dečko vara sa vašim šefom ili šeficom

Ovaj san je znak niskog samopoštovanja i nesigurnosti u vezi. Taj san ukazuje na to trebate više raditi na ovoj vezi ako je vredi zadržati.

Advertisements

Sanjati da vas dečko vara sa dve osobe u isto vreme

Ovaj san je znak izdaje, neverstva i seksualne neodlučnosti. Ako ste u stvarnoj vezi sa svojim dečkom, to znači da on ne može da se odluči kome da posveti svoju ljubav.

Taj san ukazuje na to da postoji neko drugi u vašem životu koji čeka priliku da stupi sa vama u vezu.

Sanjati da vas dečko vara sa više osoba

Ovaj san je znak da ste zabrinuti zbog svoje trenutne situacije i da želite da je popravite što je pre moguće. Možda razmišljate da započnete nešto novo i uzbudljivije sa nekim drugim, ali niste sigurni da li je on/ona prava osoba za vas u ovom trenutku.

Sanjati da vas dečko vara jer ga neko ucenjuje

Ovaj san je znak da imate nekih problema u vezi, a to bi moglo biti sa vašim dečkom. Trebalo bi da razgovarate o ovom pitanju sa njim pre nego što donesete odluku o pitanju koje bi moglo da utiče na vaš odnos na veoma negativan način

Sanjati da vas dečko vara sa bliskom prijateljicom

Taj san je znak upozorenja. Ovaj san znači da vaš partner nije iskren prema vama i da možda krije tajne od vas.

Advertisements

Taj san može biti znak vašeg straha da ćete ostati sami ili nevoljeni nakon završetka veze, posebno ako je druga osoba u snu bila uspešnija od vas.

Ovaj san može značiti da je vreme da preispitate stvari pre nego što izgubite pravo prijateljstvo koje postoji između vas dvoje.

Sanjati da vas dečko vara sa vašim poslovnim partnerom

Ovaj san može simbolizovati izdaju i neverstvo. Taj san može biti znak da dolazi do promene nečega ili nekoga ko vam je blizak.

Vaša podsvest možda signalizira da obratite pažnju jer će nešto biti drugačije u bliskoj budućnosti.

Sanjati da se osvetite svom dečku zbog prevare

Ovaj san ukazuje na to da trebate preispitati svoju vezu. To ni na koji način ne znači da mu opraštate ili da ne bi trebalo da mu se suprotstavite zbog načina na koji je prevario. Činjenica je da ako vas je već jednom prevario, verovatno će to učiniti ponovo.

Advertisements
Advertisements
Advertisements