Početna » Šta znači sanjati mango? 🥭

Šta znači sanjati mango? 🥭

Šta znači sanjati mango?

Sanjati mango može imati različita značenja u zavisnosti od situacije u kojoj se koriste u snu. To može značiti da morate bolje da se brinete o sebi ili da neko drugi to treba da uradi. Alternativno, sanjanje o mangu može biti povezano sa seksualnom željom i strašću.

Advertisements

Mango je simbol plodnosti, lepote i ljubavi. U snu da jedete mango, otvoreni ste da primite ljubav koja teče prema vama. Možda ste spremni da svoju unutrašnju lepotu podelite sa drugima.

Ako sanjate da jedete mango, a zatim povraćate, to znači da pokušavate da pobegnete od odgovornosti koje dolazi sa vezi.

Ako sanjate da jedete zreo mango, to znači da će za vas u bliskoj budućnosti biti donete odluke. Ako sanjate da jedete nezreo mango, to znači da će se oko vas desiti neke neočekivane promene u narednih nekoliko dana ili nedelja.

Advertisements

Sanjati da jedete mango

Ovaj san je znak da ćete uživati u plodovima svog rada i dobiti ljubav svoje porodice i prijatelja.

Taj san ukazuje da ste se borili sa nekim teškim problemima u svom životu ili ako ste zabrinuti zbog nečega što se još nije dogodilo.

Ovaj san može ukazivati na to da morate da obratite pažnju na male detalje ili sitnice u životu. Možda ne vidite nešto važno fokusirajući se na ono što vam se u tom trenutku čini kao najvažnija stvar.

Sanjati da delite mango sa nekim

Ovaj san ukazuje na prijateljstvo. Možda se osećate usamljeno ili izolovano i želite da se zbližite sa drugima.

Taj san je znak da ste emotivno vezani za neku osobu.. Možda se osećate blisko sa ovom osobom ili često razmišljate o njoj.

Advertisements

Ovaj san ukazuje i na to da ta osoba nije toliko zainteresovana da se poveže sa vama koliko bi mogla da bude.

Sanjati da ste ukrali mango

Ovaj san je znak da se osećate pomalo frustrirano. Razmišljali ste o nečemu veoma teškom i niste došli do bilo kakvog zaključka ili rešenja. Ili ste možda samo lenji i ne radite neki posao koji treba da se uradi.

Taj san može značiti da se osećate krivim zbog nečega što ste uradili. Ovaj san znači da će vam planovi propasti zbog nedostatka saradnje.

Ako sanjate da ukradete mango iz kuće svog prijatelja i da vas uhvate, taj san znači da će neko od vaših bližnjih lagati o vama i to će izazvati probleme u vašem odnosu sa njima

Sanjati da jedete pokvareni mango

Ovaj san može biti pozitivan znak. Takvi snovi znače da ste sposobni da uživate u dobroj hrani i da to radite sa zadovoljstvom.

Advertisements

Taj san ukazuje na to da niste uspeli da iskoristite prilike koje su vam date i da niste uspeli da uživate u životu onoliko koliko ste mogli. Ovaj san je znak da ste zanemarili svoje zdravlje ili svoje telo i to vam je izazvalo neke probleme u budućnosti.

Ako često sanjate takve snove, onda je vreme da preduzmete neke korektivne mere. Trebalo bi da vodite računa o sebi i da se pobrinite da vaše telo bude dobro hranjeno zdravim namirnicama poput voća i povrća koje će i vašu kožu održavati sjajnom!

Sanjati da berete mango

Ovaj san je dobar znak. Taj san je znak da ćete imati veoma prosperitetnu godinu. San ukazuje na to da ćete imati sreće u poslu i imati uspeha u svojim projektima.

Taj san je znak da ćete moći da pronađete odgovarajućeg partnera u životu koji može da podeli vaša osećanja i ciljeve.

Ovaj san ukazuje na to da ćete dobiti neočekivanu radost, zadovoljstvo i sreću. Ako uberete voće sa tuđeg drveta, onda ovaj san ukazuje na to da ćete uskoro dobiti novčani poklon ili nešto drugo vredno.

Advertisements

Ako sanjate da jedete svež mango, taj san je znak da će uskoro u vaš život doći neka vrsta sreće.

Sanjati drvo manga

Ovaj san je znak sreće. Taj san ukazuje na to da se osećate dobro odmorno i napunjeno energijom. San je znak da imate jak odnos sa svojom porodicom i prijateljima.

Ako je drvo mrtvo ili umire, onda taj san znači da vam nedostaje energije u nekoj oblasti vašeg života; možda treba da uzmete malo slobodnog vremena na poslu ili posvetite više vremena prijateljima i porodici.

Taj san ukazuje na to da ćete imati finansijsku korist od predstojećeg poslovnog poduhvata ili ličnog projekta.

Sanjati da kupite mango

Ovaj san je znak nove ljubavi ili vraćanja stare. Taj san može da ukazuje i na finansijski gubitak.

Advertisements

To je znak da ćete se uskoro suočiti sa svojim osećanjima prema nekome ko je već u braku ili u vezi.

Taj san ukazuje na to da se osećate usamljeno i da želite da provedete neko vreme sa prijateljima i članovima porodice.

Ovaj san ukazuje na vaše buduće planove, kao što je venčanje ili rađanje dece.

Sanjati da prodate mango

Ovaj san je znak da ćete biti veoma zauzeti u bliskoj budućnosti. Možda imate mnogo stvari o kojima treba da vodite računa kako biste svoje poslovanje učinili uspešnim.

Ako trenutno ne radite u prodaji, ovaj san može ukazivati na to da ćete uskoro početi da radite kao prodavac ili da vaš trenutni posao zahteva veštine slične onima koje se koriste u prodajnoj industriji.

Advertisements

Taj san može značiti da će neko drugi u bliskoj budućnosti zaraditi mnogo novca sopstvenim naporima.

Ako ste uspeli da prodate svoj mango bez ikakvih poteškoća, taj san je znak da će doći do povećanja vašeg prihoda u narednih nekoliko meseci.

Ovo se može desiti kroz povećanje vaše plate ili kroz neku vrstu provizije ili bonusa koje redovno isplaćuje vaš poslodavac.

Sanjati da nekome poklonite mango

Ovaj san je znak da ste spremni da odustanete od nečega što vam više ne služi. Možda ste spremni da pređete iz veze, posla ili situacije koja vas više ne čini srećnim.

Osoba koja prima mango predstavlja kako vas drugi vide u stvarnom životu. Ako je ova osoba neko ko vam se divi ili poštuje, onda to predstavlja kako drugi vide vaš karakter i osobine ličnosti.

Advertisements

Taj san ukazuje na to da ljudi oko vas ne vide vaše talente.

Sanjati da ste dobili mango na poklon

Ovaj san ukazuje na to da se osećate nesigurno u vezi sa ženama.

Možda ste zabrinuti zbog gubitka prijateljice ili ljubavnice. Možda ste u procesu raskida sa nekim, ili ste bili u dugoj vezi i sada ste zabrinuti za njegovu budućnost.

Taj san je znak da vam je dosadila veza.

Ovaj san je znak da ste počeli da prevazilazite svoja romantična osećanja prema nekome ko nije pravi za vas.

Advertisements

Sanjati da sadite mango

Ovaj san ukazuje na vašu želju za novitetima. Taj san je znak da morate da odvojite vreme iz svog užurbanog rasporeda i da se opustite ili podmladite.

Ovaj san ukazuje na to da ste spremni za osnivanje porodice, ili može da simbolizuje rođenje deteta u vašem životu.

Taj san ukazuje na plodnost, kreativnost i rast na emocionalnom nivou.

Sanjati da gulite mango

Ovaj san je znak da ćete biti zainteresovani da započnete ili proširite svoju porodicu ili posao.

Taj san ukazuje na to da biste mogli da razmislite o nekim promenama u svom životu koje će vam pomoći da duhovno ili finansijski rastete.

Advertisements

Ovaj san ukazuje na to da morate bolje da se brinete o sebi fizički ili emocionalno.

Ako sanjate da gulite mango, ali izgleda da ne možete da ga izvadite iz koštice,taj san ukazuje da vas prepreke sprečavaju da krenete napred sa nečim važnim u vašem životu, kao što je osnivanje porodice ili venčanje.

Ako sanjate da ih jedete a da ih prethodno niste ogulili, ovaj san ukazuje na to da uživate u životnim zadovoljstvima, a da ne brinete previše o posledicama.

Sanjati mnogo manga

Ovaj san je znak da će vaš brak biti veoma srećan. Provešćete mnogo godina zajedno sa svojim partnerom, koji je i dobar prijatelj, i uživaćete u svim blagodetima ove veze.

Ako sanjate da ih sve jedete sami, taj san može ukazivati na vašu sebičnost i nesposobnosti da delite sa drugima.

Advertisements

Sanjati da pijete sok od manga

Taj san znači da morate biti pažljiviji prema svojim navikama potrošnje. Možda ste se u poslednje vreme ponašali nepažljivo i to bi moglo da dovede do finansijskih gubitaka, pa bi trebalo da odmah počnete da bolje vodite računa o svojim finansijama!

Sanjati da bacite mango

Ovaj san je znak da imate negativne i destruktivne misli o nečemu ili nekome

Taj san je znak da nešto nije u redu. Ovaj san ukazuje na to da budete oprezni sa nečim u svom životu što izgleda jednostavno, ali je u stvari veoma opasno.

Advertisements
Advertisements

About The Author